F.A.Q. - često postavljana pitanja

Zanimaju me vaše usluge, ali želim da znam kako cela stvar funkcioniše.
Mi vam nudimo foto-session u našem studiju ili na lokaciji po vašoj želji. Snimanje može obuhvatati samo vašeg ljubimca, ili celu porodicu. Tokom jednog snimanja, napravićemo puno različitih fotografija, samih ljubimaca, vas i vaših ljubimaca, u raznim pozama itd. Odabir fotografija se vrši obično jedan dan nakon snimanja, kada ćemo vam poslati uspele fotografije od kojih ćete odabrati one koje želite. 

Kako da se pripremimo za snimanje?
Razmislite pre svega kakvu fotografiju želite. Gde će fotografija koju želite stajati? Kakve boje najviše volite? Kakav karakter svog ljubimca želite da istaknemo? Da li više volite vodoravno ili portretno orijentisane fotografije?

Kakve su mogućnosti štampanja fotografija posle snimanja u PET foto-studiju?
Nudimo vam veliki broj opcija koje uključuju uramljivanje fotografija različitih dimenzija, štampu na platnu (canvas), štampu u formatu čestitki, štampu na majicama i drugim predmetima. Za detaljne informacije o konkretnim željama najbolje da nas kontaktirate putem emaila ili telefona.

Kako se vrši zakazivanje snimanja?
Termin za snimanje se može rezervisati isključivo telefonskim pozivom.

Da li je u cenu uključeno retuširanje fotografija?
Minimalne korekcije se ne naplaćuju dodatno. Uklanjanje bilo kog elementa sa slike koji zahteva više od 10 minuta posla se naplaćuje dodatnih 5€ po fotografiji. (uklanjanje povoca koji je na fotografiji ispred tela životinje, čišćenje nečistoća sa dlake, očiju itd)
 
Koliko traje jedno uobičajeno snimanje?
Svaki foto session je drugačiji i dužina varira, ali očekujte da budete u našem studiju oko jedan čas. Samo snimanje će zauzeti oko pola tog vremena. Ukoliko se radi o snimanju na terenu, u prirodi, stvar traje duže jer najčešće postoje spoljni faktori koji remete rad. 
 
Kada se mogu pregledati snimljene fotografije i odabrati najbolje?
Uspele fotografije ćete u roku ne dužem od 48h dobiti na svoju email adresu a potom ćete odabrati koje želite da budu obrađene i/ili odštampane/uramljene itd.
 
Nakon odabira fotografija za koliko vremena se dobijaju obrađene/odštampane/uramljene fotografije, predmeti sa štampom itd?
Zavisno od narudžbine, isporuka može trajati od 2 do 10 dana.

Šta da obučem ako želim da budem na fotografiji sa svojim ljubimcem?
Kliknite na ovaj link gde smo detaljnije obradili temu izbora odeće za zajedničku fotografiju.  

Šta ćemo ako moj ljubimac neće da bude miran za slikanje? 
Nemojte se previše brinuti o ovome. Do sada smo se na snimanjima družili sa najrazličitijim karakterima kućnih ljubimaca. Neki su bili mirni, drugi hiperaktivni, nezainteresovani, uzbuđeni, uplašeni itd. Svakoj životinji ćemo prići u zavisnosti od njenog karaktera i raspoloženja i na kraju imati fotografije baš kakve želite! Ključna stvar je strpljenje! Budite ubeđeni da vas nećemo pustiti da odete bez najboljih mogućih fotografija! 
 

Da li postoje konsultacije pre snimanja?
Uvek predlažemo blagovremeni razgovor na sve moguće teme koje se tiču samog snimanja. Slobodno nas pozovite i pitajte oko nedoumica koje eventualno imate. 
 
Kako da vas kontaktiram?  
Pozovite nas na 063 273 121 ili pošaljite poruku na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


Podeli